Уряд США може конфіскувати криптовалюти за допомогою Apple

Apple

Колишній технічний директор Coinbase Баладжі Шрінівасан вважає, що уряд США може спробувати використати технологічних гігантів Apple та Google для крадіжки криптовалюти у громадян.

Він вважає, що світові уряди можуть збанкрутувати через десять років і тому спробують конфіскувати біткоїни (BTC) для фінансування своїх операцій.

Він припускає, що уряд США не матиме можливості провести атаку 51% на мережу біткоїна, тобто заволодіти більш ніж 50% хешрейту мережі, щоб перезаписати попередні транзакції й здійснити подвійні списання.

Проте колишній технічний директор Coinbase упевнений, що вони можуть залучити такі великі компанії, як Apple та Google.

Федеральний уряд може спробувати змусити Apple та Google (та інші технологічні компанії) шукати приватні ключі на серверах, пристроях та браузерах, які вони контролюють. І переказувати будь-які вкрадені кошти жадібному до грошей федеральному уряду.

Це не кібертероризм, це кібервійна. Це буде не випадковий хакер, якому вдасться вкрасти файл. Генеральний директор компанії накаже зламати своїх клієнтів. Це схоже на те, що сталося зі 140 мільйонами росіян, оголошених ворогами держави на початку 2022 року, кожна технологічна компанія звернулася проти своїх колишніх клієнтів.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *