Ripple інвестує у децентралізований інфраструктурний фонд на 40 мільйонів доларів

Новини Ripple

Ripple стала одним із ключових учасників фонду Dispersion Capital у розмірі 40 мільйонів доларів, присвяченого наростальній області інфраструктури web3.

Dispersion Capital, венчурна фірма на ранній стадії, планує інвестувати в децентралізацію фундаментальний аспект концепції web3. На сьогодні Dispersion Capital профінансувала 20 компаній, кожна з яких отримала післяінвестиційне фінансування. Патрік Чанг, засновник та керівник-партнер Dispersion Capital, має великий досвід роботи у сфері web3, оскільки він керував інвестиціями у блокчейн Samsung Next. Його досвід був визнаний Circle Ventures, ще одним учасником фонду, який наголосив на здатності Чанга виявляти багатообіцяльні та амбітні таланти у просторі web3.

Dispersion Capital позиціонує себе як каталізатор розробки функціональних, масштабованих та доступних децентралізованих програм. Однак реальність зрілості інфраструктури Web3 та успішного розгортання додатків наступного покоління залишається відкритим питанням. Circle Ventures у нещодавній заяві вітала зусилля Dispersion Capital та виявила бажання побачити вплив фірми на екосистему web3. Вони наголосили, що Dispersion приділяє особливу увагу усуненню прогалин в інфраструктурі та їх підтримці розробників. Новий фонд також отримав підтримку від Faction, Lightspeed, Wemade, Alchemy Ventures, Hashkey, Forte та інших.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *