Хорватська криптоплатформа Bitlucky оголосила про ліквідацію

Bitlucky

Криптовалютна інвестиційна платформа Bitlucky з Хорватії оголосила про закриття бізнесу, пояснивши це невдалими угодами. Втрати інвесторів оцінюються у $75 млн.

Після отримання численних скарг, поліція почала розслідування щодо Bitlucky. Фірма пропрацювала близько п’яти років, позиціонуючи себе як посередника між інвесторами та світом криптоактивів, надаючи для них консультаційні та освітні послуги. Bitlucky пропонувала інвесторам «безпечний та надійний вихід» на крипторинок, обіцяючи користувачам щомісячний прибуток від 5% до 25%.

Цього тижня генеральний директор Bitlucky Лука Буразер (Luka Burazer) розіслав електронного листа близько 700 клієнтам, у якому повідомив про фіаско платформу. Керівник визнав, що через невдалі угоди та рішення він довів компанію до кризового стану. Гендиректор пообіцяв надати більше інформації найближчими днями.

Хорватська асоціація блокчейну та криптовалют заявила, що Bitlucky не входила до складу учасників, а пан Буразер не брав участі у заходах Асоціації.

Цієї весни повідомила про закриття P2P-платформа для торгівлі біткоїнами Paxful. Причина — тиск із боку регуляторів та внутрішній конфлікт між її співзасновниками. Проте за місяць керівництво Paxful відновило роботу майданчика.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *