Біткоїн виріс на тлі повідомлень щодо держборгу США

біткоін

Котирування флагманського криптоактиву зросли на тлі повідомлень про закриття довгоочікуваної угоди щодо збільшення ліміту державного боргу США. Експерти припускають, що рішення з цього питання буде оприлюднено незабаром, оскільки представники Білого дому та Конгресу домовилися про компроміс щодо державних витрат.

Експерти з CNBC зазначили, що республіканці в Палаті представників все ж таки пролобіюють свою вимогу про скорочення витрат у рамках угоди про стелю боргу. Своєю чергою, економіст Маріон Навфал припустив, що учасники переговорів домовилися про збільшення витрат на оборону на 3%. Фахівець також вважає, що чиновники досягли консенсусу щодо цього питання ще 25 травня.

Варто зазначити, що невирішена ситуація щодо стелі державного боргу США вже тривалий час впливає на світовий ринок. За останні тижні волатильність та ліквідність у сегменті цифрових активів суттєво знизилася.

Це було зумовлено насамперед пасивною поведінкою інвесторів.

Раніше наша команда повідомляла: представник Binance Japan Цуєсі Чино зазначив, що стабільні монети можна вважати важливою ланкою між традиційним ринком та сегментом цифрових активів. Таку думку експерт озвучив під час інтерв’ю виданню CoinDesk. Фахівець вважає, що на цей час стейблкоїни відіграють найважливішу роль у формуванні глобальної фінансової системи.

Він також прокоментував повторний вихід біржі Binance на японський ринок. Він зазначив, що волатильність крипторинку дає можливість заробляти певній групі інвесторів, але вона не може стати основою розвитку масштабного попиту на цифрові активи. Саме тому стейблкоїни дійсно важливі для роздрібних споживачів.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *