ПриватБанк у Верховному Суді відстояв право розпоряджатися майном ТЦ Приозерний у Дніпрі

20 червня ПриватБанк у Верховному Суді відстояв право розпоряджатися майном ТЦ «Приозерний» у м. Дніпро. ТОВ «Алонза» у своєму позові до ПриватБанку вимагало визнати недійсними пункти договору оренди, що дозволяли банку розірвати договір оренди ТЦ «Приозерний» у разі порушення орендарем своїх обов’язків. Банк достроково розірвав договір оренди з товариством ще в червні 2022 року через несплату ТОВ “Алонза” орендної плати. 

«Сьогоднішня перемога – це труімф справедливості. Ми сподіваємося, що і в майбутньому суди будуть дотримуватись усіх непорушних принципів правосуддя», – йдеться у заяві ПриватБанку.

Як повідомляє прес-служба ПриватБанку, ТЦ “Приозерний” був предметом іпотеки за кредитними зобов’язаннями компаній, пов’язаних із колишніми власниками ПриватБанку, законно перейшов у власність банку в 2016 році до націоналізації. Повʼязані з колишніми власниками банку ТОВ “Алонза” та ТОВ “Місія-1” намагалися в судах заборонити банку розривати договір оренди ТЦ “Приозерний” та позбавити держбанк права власності на вказаний торгівельний центр у м.Дніпро.

Як раніше повідомляв Інформатор, 5 червня 2023 року Господарський суд Дніпропетровської області відмовив у позові ТОВ «Місія-1» щодо оскарження права власності ПриватБанку на ТЦ “Приозерний”, розташований в центрі Дніпра. Також суд скасував арешт, накладений на торговельний центр.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *