Ощадбанк продовжує дію прострочених карток – скільки ними можна буде користуватися

Ощадбанк офіційно продовжив дію всіх платіжних карток до 31 серпня 2023 року навіть у випадку закінчення зазначеного терміну дії. Це також стосується і карток для переселенців. Стосуватися це буде лише тих карток, які стали простроченими після лютого 2022 року.

Про це оголосила офіційна пресслужба банку. До вказаного терміну можна використовувати навіть прострочені картки. Їхній функціонал від цього не обмежується. Картки для ВПО також було подовжені до вказаного терміну, не дивлячись на зазначені на них дати закінчення дії.

“У зв’язку з воєнним станом Ощадбанк для зручності клієнтів продовжив до 31 серпня 2023 року термін дії всіх платіжних карток, у тому числі для ВПО. Звертатись до відділень банку для перевипуску картки чи обміну її на нову не потрібно”, – зазначили в пресслужбі.

Таким чином, продовження терміну дії відбудеться автоматично – жодних додаткових маніпуляцій для цього проводити не потрібно. Ними можна буде як завжди розраховуватися в торговельно-сервісній мережі, знімати готівку з них у банкоматах і так далі. Наразі даних про те, чи планується подальше продовження дії карток, немає.

Робота Ощадбанку

Нещодавно Нацбанк України порекомендував усім банкам країни враховувати факти внесення їхніх клієнтів до санкційних списків країн-партнерів. Це стосується також і Ощадбанку та ПриватБанку. Загалом мова йде про те, що подальше обслуговування клієнтів, які потрапили під санкції, може нанести шкоду не тільки репутації банків, але й фінансовим станом через блокування коштів таких суб’єктів.

Крім цього, Ощадбанк та ПриватБанк почали масово блокувати рахунки клієнтів, у яких наявний борг за комунальні послуги, штрафи, орендну плату, кредити і т.д. Розблокувати рахунок можна погасивши борг, або ж звернувшись до виконавця, аби той розблокував половину надходжень, оскільки в разі заборгованості утримуватися можуть 50% доходів.

Нагадаємо, що українців через Viber, Whatsapp і Telegram повідомлятимуть про судові справи: що пропонують у Раді.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *