Іспанська Inditex повертається на український ринок

Одна з найбільших у світі дистриб’юторських груп в індустрії моди – іспанська Inditex – повертається до України. Очікується, що вже 3 квітня почнуть працювати близько 20 її магазинів Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho та Zara Home.

4250_13d96f12df602ac76d7b969fd685a174.jpg (40.26 Kb)

Про це повідомляє EFE. Зазначається: таким чином текстильний гігант повертається на український ринок через понад 2 роки після закриття своїх магазинів та скасування операцій електронної комерції у зв’язку з повномасштабною війною.

При цьому наголошується: відновлення роботи Inditex в Україні відбуватиметься поступово. Зокрема, “компанія адаптуватиме свої плани до ринкових потреб країни”.

“Таким чином група могла б відкрити близько 50 магазинів у країні протягом найближчих місяців. Але лише в Києві чи містах на заході країни – найбільш віддалених від фронту”, – йдеться у повідомленні.

Водночас, зазначається, у сегменті онлайн-продажів 7 брендів Inditex відновлять розподіл замовлень одночасно із відкриттям фізичних магазинів. А умови обслуговування клієнтів “оголосять на онлайн-платформах”.

Увечері ж 2 квітня на сайтах деяких зазначених брендів з’явилися оголошення про майбутнє відкриття.

Однак, наприклад, у Stradivarius все ще вказують, що з міркувань безпеки торгівля поки що зупинена як онлайн, так і у фізичних магазинах.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *