Травневе падіння ціни біткоїна стало першим за 2023 рік

Ціна Bitcoin

У травні найбільша за ринковою капіталізацією криптовалюта біткоїн продемонструвала значне падіння після досягнення 11-місячного максимуму $30 000. З початку 2023 року BTC зріс майже на 84%. У травні ціна BTC впала приблизно на 6%, що стало першим відступом цін у 2023 році.

На цей час BTC торгується трохи вище за $ 27 000, показуючи зниження на 3,4% за останні 24 години. 24-годинний обсяг торгів криптовалютою склав $ 14227642456, а її ринкова капіталізація, що займає перше місце, досягла $ 527309252296.

BTC

Президент платформи з відкритим вихідним кодом Ava Labs Inc Джон Ву поділився своєю думкою на тему того, як біткоїн може повернутися до бичачого тренду:

Що вам дійсно потрібно зробити, щоб отримати ще одну хвилю купівлі біткоїнів та криптоактивів, так це продемонструвати реальну функціональність та розвиток, щоб цікаві люди потрапили в екосистему криптовалют.

Біткоїн зміг витримати сувору криптозиму, яка пішла за крахом криптогіганта FTX і банківською кризою в США, що виникла в результаті банкрутства Signature Bank і Silicon Valley Bank (SVB).

Коли біткоїн перевершив інші криптовалюти під час банківських потрясінь, генеральний директор компанії з управління активами Ark Invest Кеті Вуд визнала потенціал біткоїна як «тихої гавані», додавши, що «реакція BTC на банківську кризу є найбільш яскравим прикладом того, що інновації вирішують проблеми».

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *