Капіталізація стейблкоїну Tether зросла до річного максимуму

Tether

Ринкова капіталізація найбільшого стейблкоїна Tether (USDT) 24 травня сягнула $83,027 млрд.

Востаннє пропозиція цієї цифрової валюти перевищувала $83 млрд на початку травня 2022 року. На піку воно становило $83,23 млрд, але вже у липні капіталізація USDT обвалилася до $65,96 млрд.

Зростання його пропозиції відновилося з січня 2023 року. За даними Kaiko, трейдери переходять на Tether на тлі кризи, яка вразила інші стейблкоїни – Binance USD (BUSD) і USD Coin (USDC).

Частка USDT серед цифрових валют із доларовим забезпеченням, розміщених на централізованих платформах, зараз становить 76%.

USDT

USDT

Криптовалютні біржі Binance й OKX мають великі резерви в USDT на блокчейні Tron. Це говорить про те, що великі та середні інвестори віддають перевагу саме цій мережі через низькі транзакційні комісії.

Компанія Santiment паралельно фіксує зростальний інтерес китів і акул, що містять від $100 000 до $10 млн, до стейблкоїнів USDC, BUSD та DAI.

USDT

На біржі Bitfinex та Kraken за останні 24 години кількома транзакціями було відправлено токени USDT на суми від $50 млн, про це свідчать дані сервісу WhaleAlert.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *