Helium Foundation приєдналася до мережі IoT

Helium Network

Представники компанії Helium Foundation уклали партнерську угоду з компанією Oxit. Разом розробники створять новий Oxtech Module. Цей продукт призначений для підключення пристроїв Інтернету речей (IoT) як до децентралізованої бездротової мережі Helium Network, так і до Amazon Sidewalk.

Розробники криптопротоколу Helium розповіли, що вели переговори про співпрацю протягом кількох тижнів. Фахівці розповіли, що Amazon Sidewalk – це інноваційна загальнонаціональна мережа з низьким рівнем енергоспоживання. Усередині неї використовуються численні пристрої Amazon, включаючи розумний динамік Echo. Всі вони призначені для створення серії мереж з мініосередками, що дозволяють взаємодіяти між собою на масштабніших відстанях.

Згідно з пресрелізом Helium Foundation, інноваційний модуль Oxtech покликаний об’єднати одразу кілька глобальних мереж. Це потрібно для того, щоб значно розширити можливості підключення, які дозволять урізноманітнити можливості галузі IoT.

Amazon Sidewalk переважно сконцентрований у великих містах. Річ у тому, що саме там користувачі залежать від наявності достатньої кількості пристроїв Amazon для підтримки та передачі інформації. Роль Helium Network буде у забезпеченні більш масштабного покриття, а також децентралізованої обробки даних.

«Наша місія у Helium Foundation полягає у демократизації доступу до підключення для всіх людей. Однак, ми не можемо зробити всю роботу самотужки. Для цього нам потрібні великі та досвідчені партнери, які мають хорошу інфраструктуру і готові розвиватися у тому ж напрямку, що й ми», — запевнив головний виконавчий директор Helium Foundation Абхай Кумар.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *