ПриватБанк подвоїть цифрові чайові кращим офіціантам. За яких умов

ПриватБанк подвоїть чайові найбільш активним офіціантам українських кафе і ресторанів, якщо вони отримуватимуть подяку від клієнтів у безготівковій формі через POS-термінали ПриватБанку на картки Mastercard. Акція діятиме з 25 червня до 25 серпня 2023 року. 

Взяти участь у акції можуть всі офіціанти, хто в період акції отримуватиме чайові виключно в безготівковому вигляді на картки Mastercard ПриватБанку. За підсумками акції 20-ці діджитальних офіціантів банк подвоїть отримані за період акції подяки від клієнтів, а заклади, де працюють переможці, отримають від банку безкоштовну PR-кампанію. Щоб взяти участь, треба підключитися до акції на сайті ПриватБанку. 

“Ми сподіваємося в рамках цієї програми збільшити на 37% кількість офіціантів, які використовують сервіс зручних цифрових чайових” – каже Сергій Макаренко, керівник напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку. 

Чайові cashless – це додаткова транзакція при розрахунку на терміналі. Відвідувач сам вибирає, скільки залишити “на чай”, і гроші зараховуються на картку офіціанта. Підключити сервіс може будь-який заклад харчування, де встановлені POS-термінали ПриватБанку. 

Як раніше повідомляв Інформатор, клієнти ПриватБанку, який нещодавно дозволив обмін валют для фізичних осіб, можуть замовити нову пластикову картку через мобільний застосунок Приват24. Після замовлення картки особа може отримати її в будь-якому відділенні або поштоматі “Нової пошти” по всій території України безоплатно.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *