Де в Україні можна купити житло за криптовалюту і скільки це коштує

Криптовалюта є популярною у світі вже давно, а в Україні протягом останніх років набирає популярності. Не дивлячись на те, що токени можуть як швидко злітати у ціні, так і різко падати, ними користуються безліч людей. І хоча деякі продавці все ще побоюються, щоб з ними розраховували криптовалютою, в нашій країні за неї можна придбати різні товари та послуги.

Зокрема, придбати за біткоїни в Україні можна житло. Про це йдеться у матеріалі “24 каналу”. Крім того, повідомили і про вартість.

Купити житло за криптовалюту можна у чотирьох населених пунктах України. Однак розрахуватися біткоїнами із забудовниками поки що не вийде. Втім, їх приймають приватні продавці.

  • Київ, ЖК “Паркове місто” (100 квадратів) – 45 біткойнів;
  • Львів, проспект Червоної Калини (200 квадратів) – 7,2 біткойна;
  • Село Віта-Поштова, біля Києва (15 соток) – 10,8 біткойна;
  • Ділянка на Хмельниччині (25 соток) – 0,45 біткойна.

Що таке криптовалюта

Криптовалюта – це цифровий актив, який використовує криптографію для формування своєї безпеки та конфіденційності. Представлена валюта дозволяє здійснювати безпечні та швидкі транзакції без необхідності залучення посередників, таких як банки чи інші фінансові установи. Крипта підтримується блокчейном, тобто розподіленою базою даних, яка зберігає всі транзакції та записи про володіння.

Перше, за чим слідкують професійні трейдери – ціна криптовалюти, яка формується на основі співвідношення рівня попиту та пропозиції на ринку. Якщо попит зростає, а пропозиція залишається стабільною, то вартість цифрових монет збільшується. З іншого боку, якщо попит зменшується, а пропозиція залишається стабільною або збільшується, то ціна криптоактивів знижується.

При роботі з цими цифровими активами варто враховувати, що їм характерна висока волатильність. Курс може значно коливатися, що робить їх ризикованою інвестицією. При цьому така характеристика дає можливість заробляти як на коротко-, так і довгострокових цінових коливаннях на біржі криптовалюти.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *