Як відкрити банківський рахунок за кордоном

У сучасних реаліях необхідність реєстрації українського бізнесу за кордоном може виникнути у разі переїзду підприємця до іншої країни на тимчасове чи постійне місце проживання, бажання розширити бізнес шляхом відкриття філії, передислокації підприємства. Юридична фірма «Азола» пропонує українським підприємцям юридичну підтримку та допомогу на всіх етапах реєстрації бізнесу за кордоном.

Як відкрити банківський рахунок за кордоном

Що потрібно знати

Якою б не була причина, через яку виникла потреба у реєстрації бізнесу за кордоном, підприємцю доводиться вирішувати безліч проблем. Бізнесмен повинен підготувати установчі документи, відкрити рахунок за кордоном, подбати про отримання ліцензії, вибір назви та реєстрацію офісу. Законодавчі норми різних країн суттєво різняться, тому без професійної юридичної допомоги процес реєстрації може забрати чимало часу.

Як відкрити рахунок у банку за кордоном

Наявність корпоративного рахунку у банку – обов’язкова умова реєстрації українського бізнесу за кордоном. Для відкриття корпоративного рахунку бізнесменам потрібно особисто відвідати банк.

Проблем із відкриттям рахунку не буде, якщо:

  • бізнес не є високоризиковим;
  • у клієнта гарна банківська репутація;
  • документи для відкриття рахунку заповнені правильно.

Крім пакета документів, українським бізнесменам необхідно надати інформацію про мету відкриття рахунку, вказати вид діяльності компанії та її оборот, надати повну інформацію про себе та партнерів компанії. Щоб рахунок було відкрито, банк має бути впевненим у реальності та надійності бізнесу.

Фахівці юридичної компанії «Азола» нададуть допомогу у підготовці необхідного пакету документів, які будуть оформлені з урахуванням вимог банків конкретної держави. Компетентні юристи допоможуть підготувати необхідну інформацію та успішно пройти співбесіду у банку.

Причини звернутися до юристів «Азола»

На користь вибору юридичної компанії «Азола» для супроводу під час реєстрації бізнесу за кордоном, включно з відкриттям рахунків в іноземних банках, свідчать наступні переваги:

  • гарантована конфіденційність особистих даних клієнтів;
  • безкоштовні консультації;
  • можливість замовлення послуг під ключ;
  • прозорість цін.

Українська юридична компанія «Азола» пропонує послуги найвищої якості за доступними цінами. Компетенція фахівців, індивідуальний підхід до клієнтів та значний досвід юристів – вагомі аргументи на користь звернення до компанії «Азола».

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *