Венесуельський блокчейн Petro перестав генерувати блоки з 24 травня

Petro

Приватна асоціація криптоентузіастів Asonacrip виступила із заявою про те, що мережа офіційної венесуельської криптовалюти Petro припинила генерацію блоків 24 травня, що вплинуло на функціональність криптоактиву.

27 травня робота блокчейну ненадовго відновилася, оскільки у мережі було сформовано цілих чотири блоки, 28 травня проблема повторилася.

В Asonacrip також повідомили про масове блокування та видалення гаманців Petro, які сталися в момент зупинення мережі:

Через кілька годин без попередження було заблоковано та видалено облікові записи сотень користувачів платформи PATRIA, більшість з яких належала активним учасникам цієї спільноти.

Венесуельський журналіст і депутат Законодавчих зборів Венесуели Маріо Сільва заявив, що виведення коштів у фіатній валюті було заблоковано, що він пов’язує із втручанням Sunacrip понад два місяці тому. Цікаво, що на цей час ні Sunacrip, ні офіційний обліковий запис служби підтримки Petro не повідомляли про будь-які проблеми.

Венесуельський наглядовий орган із криптовалюти Sunacrip знаходиться під тимчасовим управлінням Ради з інтервенцій після того, як його голову Хоселіт Рамірес заарештували за передбачувану участь у багатомільярдній корупційній схемі з використанням криптовалют.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *