Новини та прогноз Біткоїна на сьогодні 29 травня 2023 року

біткоін

Вчора дані Cointelegraph Markets Pro і TradingView показували, що ціна Біткоїна довгий час залишалася на рівні не вище 27 100 доларів. Але вчора ціна BTC вже склала 28 448 долара завдяки позитивному прийняттю домовленості про держборг США. Обсяг торгів за останні 24 години становив 9,7 мільярда доларів. Вартість Біткоїна підвищилася більш ніж на 2%. Зараз в обігу знаходиться 19385881 BTC.

BTC

З технічної точки зору, ціна Біткоїна показує зростання після подолання рівня опору у 26 865 доларів. Прорив призвів до формування бичачого патерну поглинання, що вказує на потенційне продовження висхідного руху.

Провідні технічні індикатори, включаючи індекс відносної сили (RSI) та сходження-розходження ковзних середніх (MACD), також показують бичачі сигнали.

Загальна ситуація на ринках та її вплив на ціну Біткоїна

Загалом весь минулий тиждень був складним для криптовалютного ринку. Інвестори виявляли знервованість з приводу можливого дефолту США, здатного викликати серйозні негативні наслідки для світу.

У неділю напруженість на ринках знизилася, коли стало відомо, що досягнуто домовленості щодо підвищення стелі держборгу США. І хоча угода ще має бути затверджена Конгресом, ця новина справила сприятливий вплив на ринки. Біткоїн теж продемонстрував зростання.
Нагадаємо, що сьогодні у США відзначається вихідний день через свято «День пам’яті». Це може спричинити низьку активність на ринку. Навряд чи буде значна волатильність у провідних криптовалютах найближчим часом.

Якою буде ціна Біткоїна в короткостроковій перспективі: прогноз Bitcoin

У короткостроковій перспективі найімовірніше ціна Біткоїна залишиться в межах чинного діапазону: 26 700 – 27 500 $. Імовірність різких коливань ціни Біткоїна незначна.

Ринки спостерігатимуть за тим, як у Конгресі пройде голосування щодо стелі держборгу США. Активність на крипторинку низька, якщо порівнювати її з квітнем. Інвестори накопичують криптовалюту і не поспішають з її продажем.

Таким чином, якщо не відбудуться непередбачувані події на світових ринках, то курс Біткоїна не перевищить вказаних вище значень.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *