У Гонконгу створено нові криптовалютні асоціації

Гонконг

За даними на 29 травня 2023 року, лідери гонконзької Web3-індустрії оголосили про створення двох нових асоціацій: Hong Kong Licensed Virtual Assets Association (HKLVAA) та Web3 Harbour. Їхній спільний дебют відбувся на заході Radical Finance Asia. Діяльність установ спрямована на зростання та розвиток індустрії цифрових активів та децентралізованого інтернету.

Обидві асоціації відкриті для подання заявок на членство та планують розпочати роботу, а також запустити різноманітні дослідні проєкти та освітні програми, починаючи з липня поточного року. До складу установчої ради Web3 Harbour увійшли лідери галузі з Animoca Brands, DLA Piper та WHub, а також PwC Hong Kong як інформаційний партнер.

Серед засновників HKLVAA опинилися компанії, які мають ліцензію Комісії з цінних паперів та ф’ючерсів (SFC). Усі вони раніше отримали дозвіл на діяльність із віртуальними активами у Гонконгу. До них відносяться HashKey Digital Asset Group Limited, Venture Smart Asia Limited, Victory Securities Company Limited, Axion Global Asset Management Limited та MaiCapital Limited.

Нові правила Гонконгу для індустрії криптовалют набудуть чинності з 1 червня у рамках прагнення міста стати глобальним центром цифрових активів.

HKLVAA представляє інтереси організацій, які займаються криптовалютами та мають ліцензію на роботу в Гонконгу”, – сказав співзасновник і голова Venture Smart Financial Holdings Лоуренс Чу. “Незважаючи на те, що HKLVAA і Web3 Harbour обслуговують різні бази учасників і будуть використовувати унікальні підходи для задоволення потреб, обидві організації надають пріоритет обміну знаннями та ясності регулювання”, – додав Чу.

Дослідники галузі зазначили: такі країни, як Таїланд та Малайзія, нещодавно посилили правила щодо криптовалют. У Сінгапурі було розіслано попередження компаніям, з наполегливим проханням «не заохочувати діяльність роздрібних торговців криптовалютою». Тим часом Індія запровадила один із найжорсткіших податкових режимів, щоб перешкоджати інвестиціям у цей клас активів.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *