Юристи Gresham International рекомендують криптокомпаніям залишити США

Криптовалюти

Юридична фірма Gresham офіційно оголосила, що несприятливе нормативне середовище в США створює неприйнятні умови для існування криптобізнесу.

Згідно з заявою Gresham для ЗМІ, юристи радять криптокомпаніям розглянути варіанти відходу з-під юрисдикції Сполучених Штатів з огляду на агресивну та непередбачувану регулятивну позицію чиновників.

У Gresham попереджають, що через несприятливе нормативно-правове середовище юристи фірми більше не зможуть пропонувати свої послуги американським криптокомпаніям. Юристи попереджають, що учасники ринку, що залишаються в США, повинні готуватися до реєстрації своїх активів як цінні папери або товар, – що негативно позначиться на можливостях їх міжнародного захисту.

«Криптовалютні компанії в США безуспішно намагаються відповідати непрозорим та нечітким правилам. У той час як Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) використовує підхід до регулювання галузі, що базується на примусі», – йдеться у зверненні Gresham International.

Днями SEC подала до судових інстанцій кілька позовів проти бірж Binance та Coinbase, одних з найбільших представників криптовалютного бізнесу.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *