На Бермудських островах починає працювати перша страхова криптокомпанія

криптокредит головна

Компанія зі страхування життя Insurance Bitcoin, діяльність якої повністю деномінована у криптовалюті, оголосила про залучення $19 млн інвестицій за два раунди.

До перших інвесторів увійшли генеральний директор OpenAI Сем Альтман (Sam Altman), колишній глава Stripe Лачі Грум (Lachy Groom) і Gradient Ventures. Фінансування дозволить Insurance Bitcoin отримати ліцензію Валютного управління Бермудських островів, а також запустити перший продукт – повне страхування життя, номіноване у біткоїнах.

Наприклад, 35-річний чоловік із середнім здоров’ям зможе купити страховий поліс із покриттям у 25 ВТС за 10 ВТС премії.

У сфері перестрахування ризиків компанію підтримали інвестори Muoro Capital, венчурний підрозділ MS&AD Insurance Group та Hudson Structured Capital Management.

«Біткоїн перебуває на шляху до того, щоб стати глобальним засобом заощадження та функціональною валютою. Довгостроковим власникам BTC має практичний сенс інвестувати у страхування свого життя, номіноване у цьому активі. Ми бачимо потенціал для створення компанії зі страхування життя з повним стеком, метою якої є охопити понад мільярд людей на планеті», – будує плани співзасновник і генеральний директор Insurance Bitcoin Зак Таунсенд (Zac Townsend).

Адміністрація Insurance Bitcoin повідомляє, що спочатку послуги компанії будуть доступні лише громадянам США. Компанія не планує ведення страхового бізнесу та продажу полісів поза офісами та юрисдикцією Бермудських островів.

У квітні CPIC Investment, дочірня структура державної страхової компанії China Pacific Insurance Company (CPIC), заявила про запуск криптовалютних фондів, пов’язаних з інвестиціями в технології блокчейну та в стейкінг цифрових активів.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *