Tether навчить блокчейну жителів Грузії

Tether

Tether просуватиме блокчейн-освіту у Грузії. Компанія запускає у країні місячний курс навчальний курс.

Емітент стейблкоїна USDT — Tether — уклав партнерство з Університетом бізнесу та технологій (BTU) Грузії для просування освіти у сфері блокчейну та криптовалюти. Про це йдеться у пресрелізі компанії.

Співпраця спрямована на те, щоб надати студентам необхідні знання та навички для «процвітання в умовах цифрової економіки, що формується». Тепер Tether братиме участь в освітніх програмах BTU, пов’язаних із блокчейном, криптовалютою та одноранговими технологіями. Участь емітента найбільшої «стабільної монети» допоможе створити курси на тему біткоїна, стейблкоїнів та інших технологій, які допомагають розвивати фінансову свободу.

Програма запуститься у співпраці з місцевою цифровою освітньою платформою «Академія цифрової індустрії» та найбільшим та динамічним коворкінг-простором у Грузії під назвою «Термінал». Курс включає вісім лекцій від місцевих та міжнародних експертів з блокчейну та запрошених лекторів. Наприкінці програм студентам буде необхідно виконати проєктну роботу, а найуспішніші випускники отримають шанс на стажування в компаніях в екосистемі блокчейну.

Вступні лекції будуть проводитися англійською мовою, проте більша частина матеріалу читатиметься грузинською. Тривалість курсу – один місяць.

«Tether прагне підтримувати освіту та наукові кола, і ця співпраця з BTU – чудова можливість для залучення студентів у регіоні. Це лише початок наших зусиль у Грузії, і ми з нетерпінням чекаємо на можливість оголосити про інші ініціативи в найближчому майбутньому», — заявив технічний директор Tether Паоло Ардоіно.

Наприкінці березня ще одна велика криптовалютна компанія Binance оголосила про плани розвитку регіонального центру в Грузії. Криптовалютна біржа хоче створити хаб, щоб залучити блокчейн-фахівців та сприяти «освітнім ініціативам» у країні. На момент відкриття центр налічував лише 25 співробітників, проте до кінця року планується розширити штат на “десятки робочих місць”.

Щобільше, ще у листопаді 2022 року засновник Binance Чанпен Чжао обговорив проблеми регулювання криптобірж із прем’єр-міністром Грузії Іраклієм Гарібашвілі. Тоді глава компанії повідомив про плани щодо експансії торговельного майданчика на території країни.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *