Стартап Taurus інтегрував Polygon для токенізації активівPolygonСтартап Taurus інтегрував Polygon для токенізації активів

Polygon Bridge

Швейцарський інфраструктурний стартап Taurus оголосив про інтеграцію екосистеми Polygon, щоб “випускати, реєструвати та обслуговувати” токенізовані активи. Про це повідомляє Decrypt.

Партнерство також дозволить клієнтам організації зберігати та торгувати традиційними цінними паперами, такими як акції та облігації у вигляді токенів.

«Використовуючи цифрові цінні папери, фінансові установи та емітенти можуть зробити нетрадиційні активи придатними для банків. А саме — випускати, перекладати та торгувати цінними паперами автоматично, використовуючи можливості смартконтрактів», — заявили у компанії.

За словами представника Taurus, більшість фінансових установ першого рівня вже зацікавлені у випуску security-токенів з прицілом на «інфраструктуру, яка не залежить від блокчейну».

Керівник відділу інституційного капіталу Polygon Колін Батлер заявив, що перетворити традиційні активи на цифрові «не важко». За його словами, партнерство «створить основу для надійних можливостей у просторі токенізації».

У Taurus додали, що 70% клієнтів, серед яких Arab Bank Switzerland, Credit Suisse та Deutsche Bank, вже готові використати нові можливості токенізації.

У березні Taurus залучив $65 млн за підсумками раунду фінансування Серії В на чолі з другим за обсягом активів банком у Швейцарії Credit Suisse.

Нагадаємо, за підрахунками аналітиків Citi, до 2030 року капіталізація security-токенів сягне $4 трлн.

Раніше в агентстві Moody’s вказали на можливість економії коштів та підвищення прозорості їх використання для муніципалітетів під час випуску облігацій за допомогою блокчейну.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *