Біржа Bybit йде з Канади слідом за Binance

bybit криптобіржа

Криптовалютна біржа Bybit повідомила про звільнення з канадського ринку. Причиною, як і у випадку з Binance, стали нові регуляторні норми країни.

Вже сьогодні, 31 травня, біржа Bybit припинить реєстрацію нових користувачів із Канади. Наявні користувачі не зможуть робити депозити, збільшувати свої позиції та відкривати нові контракти. Усі відкриті угоди мають бути закриті до 30 вересня.

Минулого року уряд країни опублікував нові правила для криптофірм. Зокрема, криптовалютні біржі повинні зберігати активи користувачів окремо від активів компанії та використовувати сторонній кастодіальний сервіс.

Пізніше Асоціація Канадських адміністраторів цінних паперів (CSA) заборонила торгівлю алгоритмічними стейблкоінами та додала правила щодо розмежування складних інструментів на кшталт маржинальної торгівлі.

“Керівництво Bybit прийняло важке, але необхідне рішення призупинити доступність наших продуктів та послуг у Канаді. Основною метою Bybit завжди було вести бізнес відповідно до всіх необхідних регуляторних норм і правил», ― наголошується у заяві майданчика.

Нагадаємо, що біржа Binance також оголосила про звільнення з Канади у зв’язку з регуляторною обстановкою в країні.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *