Інтерес до ф’ючерсів на Litecoin зростає напередодні халвінгу

Litecoin

Відкритий інтерес до похідних ф’ючерсних контрактів Litecoin перевищив 420 мільйонів доларів США у всьому світі, що є зростанням на 22% з початку року.

За даними Coin Glass, цей сплеск попиту на ф’ючерси LTC є найвищим з початку 2022 року. Відкритий інтерес належить до загальної вартості неврегульованих торгових контрактів і може використовуватися для виміру тенденцій до конкретного активу.

На стрибок відкритого інтересу до ф’ючерсів на LTC можуть вплинути кілька чинників, зокрема майбутній халвінг Litecoin.

LTC

Під час заходу зі скорочення вдвічі, призначеного на 5 серпня, швидкість випуску нових монет у мережі зменшиться вдвічі, а скорочення нових монет може підвищити цінність Litecoin, що сприймається, через збільшення дефіциту.

За даними CoinGecko, цього місяця Litecoin продемонстрував скромне зростання, піднявшись майже на 7% з 86 до 92 доларів цього місяця. За останній рік також спостерігався значний сплеск швидкості хешування, що додало ще один сприятливий показник у профіль активу.

За даними BitInfoCharts, швидкість хешування – це міра обчислювальної потужності, що виділяється для блокчейну Litecoin і за останній рік вона збільшилася на 45% і досягла 730 TH/s. Цей сплеск вказує на підвищений рівень інтересу з боку майнерів, які відіграють життєво важливу роль у забезпеченні безпеки мережі та перевірці транзакцій.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *