Лайфселл відмовився зареєструвати чоловіка як абонента – яким було рішення суду

Чоловік вирішив зареєструватися у Лайфселл. Для цього він надав усі необхідні документи. Оператор цього не зробив, бо той відмовився від підписання заяви надрукованої на багатьох аркушах.

Як йдеться у рішенні Дергачівського районного суду Харківської області, до чоловіка звернувся представник ТОВ “Лайфселл” щодо послуги перенесення номера, який повідомив, що після успішної портації він автоматично стане зареєстрований. Той надав усі необхідні документи, в тому числі паспорт громадянина України, ідентифікаційний номер, SIM-карту та заповнив заяву. 

Працівники Лайфселл зробили копії документів та надали чоловіку копію заяви з відміткою про отримання. Згодом він отримав від оператора офіційний документ про те, що номер не зареєстрований. У ньому наводилась якась інша реєстрація. Пізніше клієнт отримав від Лайфселл спам, електронне мультимедійне повідомлення рекламного характеру, яке без попередньої згоди споживача надіслано на його номер. 

У Лайфселл повідомили, що чоловік обслуговуючись в мережі іншого оператора вирішив змінити його. При цьому він вирішив зберегти свій абонентський номер. 

“Згідно з відповіддю ТОВ “Лайфселл” реєстрація чоловіка як абонента за його заявою, є неможливою. Для реєстрації у Лайфселл як абонента, який отримує телекомунікаційні послуги без укладення договору в письмовій формі, необхідно особисто завітати до магазину, маючи при собі паспорт, копію ідентифікаційного номера та SIM-картку”, – йдеться у матеріалах справи.

Що вирішив суд? 

Суд відмовив чоловіку в задоволенні позову. Його звинувачення на адресу Лайфселл виявились бездоказовими. 

“У ТОВ “Лайфселл” відсутнє задокументоване та посвідчене особистим підписом волевиявлення чоловіка щодо реєстрації його як абонента, який отримує телекомунікаційні послуги в мережі ТОВ “Лайфселл” без укладення договору в письмовій формі. Про обставини та підстави відмови у реєстрації його повідомили листом. Отже, вимоги позивача щодо визнання дії ТОВ Лайфселл протиправними і такими, що обмежують його права як споживача телекомунікаційних послуг не є доведеними”, – наголосили у суді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Як переказати гроші зі свого рахунку іншому абоненту: покрокова інструкція для клієнтів Київстар, Водафон, Лайфселл
  • У Лайфселл, Київстар та Водафон розповіли, скільки годин можуть забезпечувати зв'язок при блекауті
  • Клієнт Лайфселл звинуватив оператора в тому, що той отримає щомісячну абонплату 13 разів на рік. Що вирішив суд?

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *