SEC звинувачує Binance у фіктивності створення американської біржі

SEC

У новому позові, поданому проти Binance Комісією з цінних паперів і бірж США (SEC), регулятор стверджує, що при створенні своєї юридичної особи в США криптовалютна біржа слідувала так званому «плану Тай-чі».

Щось схоже було написано у Forbes у 2020 році, де також згадувалося китайське бойове мистецтво, яке практикується для самооборони та уникнення застосування прямої сили. Тоді Binance спростувала цю історію, заявивши, що вона містить «чисельні помилкові, що вводять в оману та наклепницькі заяви».

Спочатку у листопаді 2020 року юристи Binance подали до суду на Forbes, проте у лютому 2021 року вони відкликали позов.

У скарзі SEC стверджується, що власник іншої криптовалютної біржі в США консультував Binance з приводу створення власної організації в регіоні та запропонував два підходи, у тому числі помірний план створення організації «Тай-чі» з усуненням напруженості в правозастосуванні.

Після розгляду цього плану генеральний директор Binance Чанпен Чжао сказав, що біржа консультувалася з юридичними фірмами, які запропонували консервативніший підхід, але він наполягав на поєднанні різних елементів.

Фактично Binance реалізувала більшу частину плану Тай-Чі. Крім створення BAM Trading та платформи Binance.US, Чжао та Binance впровадили політики та засоби контролю, щоб створити враження, що платформа Binance.com блокує клієнтів із США, таємно ігноруючи засоби контролю.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *