Курс біткоїна впав до двомісячного мінімуму

Криптовалютний ринок напередодні ввечері зазнав великих втрат після того, як Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) направила судовий позов проти біржі Binance.

Регулятор звинуватив торговий майданчик у порушенні правил захисту інвесторів та спотворенні даних про операції з цифровими активами, які SEC відносить до незареєстрованих цінних паперів, повідомляє Bloomberg.

Всього за чотири години на ф’ючерсному ринку біржі анулювали позиції майже на $250 млн на негативному тлі новин, про це свідчать дані CoinGlass.

Біткоїн впав до мінімального рівня із середини березня. У ніч на вівторок, 6 червня, криптовалюта подешевшала до $25 558.

SEC

Ефір (ETH) втратив у вартості більше ніж 5% і подешевшав до $1799.

Найбільші втрати зазнали альткоїни Binance Coin (BNB) і Solana, які впали на 10,5% до $273,28 та $19,84 відповідно. На момент публікації цього огляду капіталізація цифрових валют становила трохи більше $1,084 трлн.

Адміністрація Binance поспішила заспокоїти трейдерів.

У блозі біржі йдеться, що компанія забезпечує необхідний захист інвесторів та дотримується стандартів прозорості угод із цифровими активами. Тому користувачі біржі повинні зберігати спокій.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *