Платформа Wyre закрилася

Wyre

Платформа Wyre із Сан-Франциско, що займається криптовалютними платежами, закривається через 10 років роботи. Причини закриття – фінансові проблеми, несприятлива ситуація над ринком.

У повідомленні у блозі представники компанії заявили, що ухвалили важке рішення, щоб захистити інтереси ключових зацікавлених сторін та клієнтів.

Також у блозі зазначено, що Wyre продовжуватиме захищати активи клієнтів. Якщо клієнти мають активи на платформі Wyre, вони можуть продовжувати виводити їх через панель інструментів Wyre до п’ятниці, 14 липня. Після цього буде окремий процес відновлення активів, що залишилися на платформі.

Wyre виставляє свої активи на продаж

Команда Wyrе вказала, що її активи тепер виставлені на продаж, зазначивши, що якщо є зацікавлені суб’єкти у придбанні активів Wyre або її дочірніх компаній, вони можуть звернутися до компанії 88 Partners.

Wyrе перебуває в поганому фінансовому стані відколи компанія Bolt скасувала свої плани з придбання компанії за 1,5 мільярда доларів у вересні 2022 року.

Декількома місяцями пізніше у Wyre почалися додаткові проблеми, оскільки 4 січня Juno, постачальник рішень для переведення фіатних коштів у криптовалюту, закликала користувачів вивести криптоактиви через повідомлення про невизначеність зі становищем компанії.

Далі MetaMask припинив підтримку послуг криптовалютних платежів Wyre з тієї ж проблеми. Компанія навіть встановила 90-відсотковий ліміт для зняття коштів для всіх своїх користувачів, але потім зняла 90-відсотковий ліміт.

Раніше компанія вже звільняла співробітників

У січні поточного року Wyre звільнила щонайменше 75 співробітників. Таким чином, платформа стала ще однією з найдовшого списку компаній, змушених закритися через фінансові проблеми.

Нагадаємо, що у травні припинили роботу такі компанії, як Unbanked, Terressa NFT, TradeBlock Digital Currency Group. Найімовірніше незабаром цей список поповниться іншими криптофірмами й стартапами, які не мають фінансових ресурсів.

Слабка рецесія на криптовалютному ринку продовжується, хоча загалом криптозима закінчилася. Можливо, наприкінці поточного року ситуація таки покращуватиметься.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *