Аналітики Glassnode про ведмежі ознаки ринку

Glassnode

Дослідники аналітичної компанії Glassnode розповіли про коефіцієнт прибутковості витраченого виходу (SOPR) криптовалюти Bitcoin. Фахівці зазначили, що «нині він перебуває в режимі, орієнтованому на прибуток». Проте, як запевняють експерти, вони зафіксували ознаки ведмежого ринку.

За словами фахівців, нещодавні скорочення «перевіряють силу переважної тенденції». Поточні показники зниження припускають, що учасники ринку здебільшого здійснюють угоди з цифровою монетою собі на збиток. Нездатність відновити режим, орієнтований прибуток, може свідчити про подальшу слабкість ринку. При цьому в Glassnode додали, що якщо ситуація зміниться, відновлення цього тренду означатиме силу ринку.

Фахівці нагадали, що Коефіцієнт прибутковості витраченого виходу (Spent Output Profit Ratio) є важливим індикатором, що дозволяє визначити динаміку ринкових циклів криптовалюти біткоїна (BTC).

Даний індикатор належить до осциляторного типу і дозволяє виявити періоди, коли інвестори закривають угоди по BTC в збиток собі або фіксують прибуток. Професійні інвестори та трейдери використовують SOPR для визначення цінових мінімумів та максимумів курсу флагманської цифрової валюти.

Автор даного способу, заявив, що індикатор – випереджальний, іншими словами, він передбачає зміни ринку ще до того, як вони відбулися.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *