Новини та прогноз Біткоїна на сьогодні 26 травня 2023 року

Новини Bitcoin

Учора ціна Біткоїна знизилася під час денних торгів в Азії разом з усіма іншими 10 найбільшими криптовалютами. Fitch Ratings помістило рейтинг Америки AAA під спостереження, пославшись на побоювання, що уряд може оголосити дефолт за своїми платежами, оскільки переговори про підвищення стелі боргу в розмірі 31,4 трлн доларів зайшли в глухий кут. Новини та прогноз Біткоїна розглядаємо у статті.

Біткоїн впав на 1,93% до 26 214 доларів. Регуляторна невизначеність, що призводить до відходу маркет-мейкерів з криптобізнесу, банківська криза, що триває, через високі відсоткові ставки й дебати про стелю боргу змушують інвесторів брати на себе менший ризик і не вкладатися в криптовалюти.

Біткоїн

Що ще призвело до зниження ціни Біткоїна

Сильніший долар, схоже, також знизив апетит інвесторів до Біткоїна. Вчора індекс долара США (DXY) зріс до найвищого рівня за два місяці. Цікаво, що індекс зріс на 3,2% порівняно з квітневим мінімумом, що суперечить тренду Біткоїна за той самий період. Відновлення долара набрало обертів через його репутацію безпечної гавані на тлі невизначеності ринку, викликаної переговорами, що тривали, у США щодо держборгу.

Прибутковість короткострокових казначейських облігацій також різко зросла в усіх напрямках: Річна облігація пропонує своїм власникам 5,26% дохідності до погашення. Це на кілька базисних пунктів менше 23-річного максимуму, що теоретично знижує попит на такі активи, як Біткоїн у короткостроковій перспективі.

Згідно з щотижневим звітом CoinShares, у травні Біткоїн-фонди стали свідками відтоку капіталу на суму понад 100 мільйонів доларів. Однак, з технічної точки зору Біткойн зберігає бичачий тренд, утримуючись вище 200-тижневої експоненційної ковзної середньої (200-тижнева EMA; синя хвиля на графіку нижче) близько 25 200 доларів.

BTC/USD

Відскок від хвильової підтримки може призвести до того, що ціна BTC становитиме 30 000-31 000 доларів як наступний діапазон зростання.

Новини та прогноз: якою буде ціна Біткоїна в короткостроковій перспективі

На такому невизначеному тлі ціна Біткоїна навряд чи підвищиться до 27 тисяч найближчим часом. Прогноз Біткоїна наступний – курс Біткоїна буде знаходитися в межах діапазону 26 000 -27 000 доларів.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *