“Київстар” оновив деякі свої тарифи

Мобільний оператор “Київстар” змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках функції Суперсила.

8040_92.jpg (12.29 Kb)

Про це повідомили у самій компанії. Там зазначили, що зміни зачепили тарифні пропозиції:

ТВІЙ Оптимум;
LOVE UA Сила;
ТВІЙ Максимум.
“З 1 травня 2024 року Суперсила Домашній Інтернет буде доступною для тарифів передплати ТВІЙ Оптимум та LOVE UA Сила, а для тарифу ТВІЙ Максимум ця Суперсила не надаватиметься”, – йдеться у повідомленні.

Як перевірити, за що “Київстар” бере гроші

Водночас, абоненти “Київстару” можуть перевірити, за що платять оператору. Всю інформацію про свій тариф вони можуть дізнатися у кілька способів. Зокрема:

за запитом *100*01*2#;
авторизувавшись на сайті та перейшовши на сторінку Тарифи;
у додатку Мій Київстар
за номером 466*66.
Номери “Київстару” починаються з нового коду 077

Вас може зацікавити:
В Україні за сотні мільйонів продають величезні маєтки: OBOZ.UA знайшов продавців – це колишні прокурори, політики та чиновники
Раніше ж “Київстар” отримав дозвіл на використання коду мережі призначення 77 (+380 77). Тобто, номери оператора починатимуться, в т.ч., з 077. Однак на номери, що вже діють, новація не вплине.

За інформацією незалежної спільноти мобільних технологій України MZU – Мобільний Зв’язок України, у “Київстарі” зазначають: додатковий код дозволить йому не допустити виникнення дефіциту вільних номерів. Адже “вільного номерного ресурсу, що залишився, недостатньо для задоволення потреб абонентів у перспективі найближчих двох років”.

Нині ж “Київстар” використовує 5 національних кодів мережі мобільного зв’язку. Це:

67;
68;
96;
97;
98.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *