Ціну знижено: земельні ділянки у Козині під Києвом для побудови котеджного містечка виставили на аукціон

Державний Укрексімбанк перевиставив на електронний аукціон OpenMarket 31 земельну ділянку для індивідуального дачного будівництва у Київській області, с. Козин. Стартова ціна лота складає майже 99 грн. Земельні ділянки являють собою єдиний масив, який не має аналогів у зазначеній локації. Їх загальна площа становить 25,2303 га. 

Укрексімбанк через аукціон OpenMarket перевиставив на продаж зі зниженням стартової ціни унікальні масиви земельних ділянок біля Києва

Укрексімбанк через аукціон OpenMarket перевиставив на продаж зі зниженням стартової ціни унікальні масиви земельних ділянок біля Києва

Мальовничі земельні ділянки розташовані на території мальовничого села Козин, в заповідній зоні Обухівського району Київської області. Поруч з ними розташовані озера, а також вихід до річки Козинка. Наявний ґрунтовий під’їзд на рівній місцевості. Право власності на земельні ділянки оформлено 31 державним актом, з цільовим призначенням: для індивідуального дачного будівництва. Аукціон відбудеться 6 липня 2023 року. 

«Ці земельні ділянки ідеально підійдуть під будівництво котеджного містечка. Для отримання більш розгорнутої інформації, я раджу покупцям ознайомитись з презентаційними матеріалами від банку, які можна знайти за посиланням на лот», — зазначив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 20,3 млрд грн.

Як раніше повідомляв Інформатор, виведену землю компанії “Київміськбуд”, яка на 80% належить територіальній громаді Києва, у Козині, на якій раніше була база відпочинку, забудували розкішними котеджами родичі та оточення президента холдингу Ігоря Кушніра. Про це йдеться у сюжеті Bihus.Info.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *