Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka повертаються

Міністерство закордонних справ України офіційно підтверджує, що відомі бренди однієї з найбільших у світі дистриб’юторських груп в індустрії моди Inditex – Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home – повертаються в Україну. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

6609_630_360_1594161852-321.jpg (81.03 Kb)

“На доручення президента України з 2022 року МЗС веде системну роботу з усіма провідними міжнародними брендами, які залишили український ринок через початок повномасштабної війни РФ, задля відновлення їхньої роботи в Україні. Повернення Inditex є наступним кроком після відновлення роботи McDonald’s, H&M та інших”, – наголосили у міністерстві.

Зазначається, що повернення великих міжнародних компаній на український ринок створює нові робочі місця, надає доступ до якісних товарів і послуг, підтримує економіку України в часи війни, а також зміцнює довіру міжнародного бізнесу та інвесторів у нашу державу та її перемогу.

“МЗС України продовжує роботу з відновлення роботи міжнародного бізнесу в нашій країні та залучення нових компаній”, – йдеться у повідомленні.

Повернення Inditex в Україну – що відомо
Магазини компанії Inditex – ритейлера одягу таких відомих брендів як Zara, Bershka, Massimo Dutti – були закриті в Україні після початку повномасштабної війни в Україні, з лютого 2022 року.

Про повернення компанії на ринок України говорили ще навесні 2023 року, тоді ж зазначалося, що відкритися магазини можуть у листопаді.

На початку березня видання Financial Times повідомило, що відкриття магазинів компанії Inditex почнеться на початку квітня. Всього планують знову відкрити 50 із понад 80 торговельних точок.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *