рф економічно виснажується: “У “Газпрому” космічні збитки

Росія економічно виснажується завдяки санкціям. Наприклад, компанія “Газпром”, яка раніше приносила в бюджет агресора мільярди доларів, має найбільші за останні 25 років збитки. Мінус необхідно буде компенсувати із Фонду національного добробуту або із російського бюджету.

9390_1464286273_llk.jpg (58.11 Kb)

Про це в ефірі Українського Радіо розповів керівник аналітичного напряму мережі “АНТС” Ілля Несходовський. “У того ж “Газпрому” за останні 25 років рекордні збитки, які необхідно буде компенсувати із Фонду національного добробуту або із російського бюджету. Якщо у 2022 році “Газпром” фактично підтримав Росію від запроваджених тоді санкцій, то тепер цей потік у інший бік”, – сказав він.

Експерт також зазначив, що Україні зараз надається доволі великий обсяг військової допомоги від країн, особливо великий пакет нарешті був проголосований США. Ще 700 мільйонів буде передавати Норвегія. Значний пакет допомоги йде від Великої Британії, від Німеччини.

“Таким чином ми отримаємо необхідну зброю. Дуже важливо її правильно і ефективно застосувати. Головне, що у цій ситуації Росія виснажується завдяки тим же санкціям, обмеженням і неможливості розрахунку”, – додав він.

Також обмежується допомога Росії зі сторони Китаю. “Враховуючи те, що економічна ситуація у Китаї не дуже сприятлива, є багато накопичених проблем, то в даному випадку Китай, звичайно, буде поставляти якусь побутову споживчу продукцію Росії, але разом із цим буде постійно скорочувати обсяги співробітництва в інших сферах”, – каже Несходовський.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *