ПриватБанк автоматично списуватиме непогашені кредити клієнтів

ПриватБанк тепер автоматично списуватиме непогашені кредити клієнтів. Це відбуватиметься при примусовому закритті рахунків.

73_79_pb.jpg (63.4 Kb)

Про це Приватбанк попередив у повідомленнях, розісланих своїм клієнтам. У фінустанові зазначили, що це стосується тих клієнтів, яким банк відмовив у підтримці ділових відносин через недотримання чинного законодавства щодо незаконного використання та отримання коштів.

Зазначимо, що відмова в обслуговуванні – примусове закриття рахунку банком в односторонньому порядку. Після цього гроші з рахунку зазвичай або переказують на рахунок людини в іншому банку, або видаються їй готівкою через касу. У випадку, якщо в клієнта ПриватБанку на момент розірвання відносин був непогашений кредит, то весь борг автоматично списується з рахунку.

Як повідомлялося раніше, ПриватБанк знову здійснює валютно-обмінні операції в касах банку для фізичних осіб згідно з оновленими вимогами НБУ. Також з 20 червня фінустанова поновила операції з готівковою іноземною валютою через мережу терміналів самообслуговування.

Сюди ж входить послуга поповнення карток, депозитних рахунків та купівлі валют. Про це йдеться в повідомленні ПриватБанку 22 червня.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *