Ощадбанк продовжив термін дії всіх своїх карток

Державний Ощадбанк продовжив термін дії всіх своїх карток – в т.ч. тих, у яких він закінчується. Тепер вони будуть дійсними щонайменше до 30 вересня 2024 року. Рішення ухвалено згідно з чинним в Україні воєнним станом.

8459_bankkarta31.jpg (137.42 Kb)

Про це повідомили у самому банку. Там зазначили:

продовження відбувається автоматично для карток, термін яких закінчився починаючи з лютого 2022 року;
“якщо нову картку вже перевипущено, будь ласка, зверніться до відділення Ощадбанку для її отримання у зручний для вас час”.
При цьому наголошується: навіть після закінчення терміну дії такі картки продовжать працювати повноцінно. Відповідно, їхні власники зможуть здійснювати всі необхідні дії. Зокрема:

розраховуватися у торгово-сервісній мережі;
знімати з них готівку в банкоматі тощо.
Загалом установа вже кілька разів продовжувала термін дії своїх старих карток через воєнний стан. Востаннє – наприкінці 2023 року, до 31 березня 2024-го.

Скільки грошей можна зняти з картки Ощадбанку

Водночас, після початку повномасштабної війни на зняття готівки в Україні через банкомати були встановлені ліміти – щоб уникнути її дефіциту. При цьому єдиного ліміту для всіх банків немає – кожен з них встановлює власний. А за один раз українці можуть знімати зі своїх рахунків чималі суми.

Зокрема, Ощадбанк дозволяє знімати не більше 50 000 грн на добу. При цьому кількість підходів до банкомату при цьому не обмежується – тобто, знімати можна різні суми, проте перевищити добовий ліміт не вдасться.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *