“Національний кешбек”: яку суму зекономили українці

У межах експериментальної програми «Національний кешбек», яка розпочалася у вересні 2024 року, громадянам вже повернули понад 23 мільйони гривень компенсацій. Це стосується нарахувань кешбеку за купівлю українських товарів.

7085_gnach1_jpg_resized.jpg (64.02 Kb)

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За його словами, за результатами дії бета-тесту за останні три тижні українцям повернули 23,6 млн гривень Нацкешбеку.

«Продовжуємо публічний бета-тест однієї з наймасштабніших послуг в історії цифрової держави — Нацкешбеку», — повідомив Федоров.

Ключові результати:

громадяни відкрили 1,6 млн карток Нацкешбеку;
до програми долучилися десять банків;
беруть участь у програмі 1,137 тис. виробників.

«Частина банків-партнерів уже налаштували передачу даних про транзакції. Це дозволило обрахувати й відобразити в Дії кешбек за покупки їхніх клієнтів за період з 2 по 22 вересня. Для низки банків тестування систем ще тривають», — зазначила перша віцепрем’єр-міністерка України — міністерка економіки України Юлія Свириденко.

Станом на 23 вересня до «Національного кешбеку» вже долучились близько 1,5 млн українців та відкрили в банках 1,65 млн карток.
У Міністерстві економіки зазначили, що цінники з логотипом програми або інші позначення вже є у мережах: АТБ, Епіцентр, Аврора, Таврія В, Копілка, WOG, Comfy. Крім того, відтепер на сайті програми доступний пошук товарів і магазинів.

Нагадаємо, у рамках програми Нацкешбек громадянам держава нараховує 10% компенсації на спеціальну картку за покупку товарів українських виробників. Максимальна щомісячна сума, яку будуть повертати — 3 тис. гривень.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *