У спільноті гадають, якою буде ціна Litecoin ближче до халвінгу

Litecoin

За останні тижні Litecoin продемонстрував значне зростання, додавши за сім днів майже 8%. Цей сплеск зробив LTC одним із найприбутковіших активів на крипторинці не лише в короткостроковій перспективі, а й за останні 30 днів.

Причиною таких вражаючих результатів слід вважати халвінг, який має відбутися за два місяці. Під час халвінгу винагорода за майнінг Litecoin зменшиться вдвічі з 12,5 до 6,25 LTC.

Вивчаючи історію коливань цін, учасники ринку діляться припущеннями, чого можна очікувати напередодні цієї події. На основі минулих цифр, зазвичай Litecoin починає зростати за 200 днів до халвінгу і завершує ціновий підйом приблизно за 35-40 днів до цієї події.

Цього року зростання ціни Litecoin почалося 16 січня, досягнувши 15%. Якщо ця модель повториться, цикл сходження має закінчитися 29 червня, а сам халвінг відбудеться приблизно 4 серпня.

LTC

Оцінюючи статистику, важливо не забувати, що криптокити та навчені досвідом трейдери можуть маніпулювати очікуваннями та цінами й користуватися недосвідченістю інвесторів-початківців.

Хай там що, поки що нинішня динаміка LTC говорить про перспективні перспективи монети.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *