У JPMorgan назвали умови для досягнення біткоїном $45 000

Аналітики JPMorgan вважають, що ціна біткоїну зросте до $45 000 за умови подорожчання золота, повідомляє The Block з посиланням на дослідження.

У звіті зазначається, що наразі 1 унція (~28 г) дорогоцінного металу коштує близько $2000. На думку авторів, золото та перша криптовалюта рухаються у тандемі й розглядаються інвесторами як альтернатива.

«Якщо вартість золота зросте вище $2000, це своєю чергою призведе до того, що біткоїн торгуватиметься за ціною $45 000», — наголосили експерти JPMorgan.

Однак фахівці стверджують, що зазначена ціна першої криптовалюти — верхня межа для цифрового активу, зважаючи на «обмежений потенціал». У компанії також заявили, що очікуваний у 2024 році халвінг біткоїну «механічно подвоїть» вартість цифрового золота.

«Зменшення винагороди за видобутий блок першої криптовалюти вже відбувалося у 2016 році та 2020 році. Ці процеси супроводжувалися бичачими циклами ринку», — прокоментували аналітики.

На момент написання біткоїн торгується за ціною $26 698.

Годинний графік BTC/USDT біржі Binance. Дані: TradingView.

Засновник SkyBridge Capital Ентоні Скарамуччі також оптимістично дивиться на ринкову капіталізацію цифрового золота напередодні халвінгу.

Раніше глава JPMorgan Джеймі Даймон назвав біткоїн децентралізованою схемою Понці.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *