Ведуча криптобіржа Bybit досягла рекордного обсягу спотових торгів – ForkLog UA

Обсяг торгів Bybit, однієї з трьох найбільших криптовалютних бірж у світі, у лютому досяг $71,5 млрд, що лише на 7% менше рекордного добового обсягу торгів біржі в $77 млрд, встановленого під час булрану 2021 року.

28 лютого обсяг ф’ючерсних торгів Bybit склав $62,6 млрд, спотових торгів — $8,7 млрд (рекорд за спотовим обсягом), а залишок обсягу припадає на опціони. Тепер Bybit посідає друге місце в рейтингу CoinGecko Trust and Volume.

Ця глобальна біржа переживає активний ріст завдяки високим показникам стабільності та безпеки. Надшвидкий торговий рушій Bybit поєднується з багаторівневими протоколами безпеки, передовою технологією шифрування й суворими процедурами боротьби з відмиванням грошей, що робить біржу найкращим вибором як для розумних трейдерів, так і для організацій.

«Ми створюємо екосистему для крипто та ставимо перед собою мету перетворити її на новий клас активів, доступний через нашу інтуїтивно зрозумілу платформу, — ділиться співзасновник і CEO Bybit Бен Чжоу. — Зараз ми спостерігаємо великий приплив коштів, а розумні гроші рухаються швидко. Оскільки халвінг біткоїна вже недалеко, BTC неодмінно зарекомендує себе як інституційний актив, засіб захисту від економічної невизначеності та інструмент для досягнення фінансової свободи».

Окрім того, відбувся ефір з Беном з Bybit та Лілі з Solana, де спікери обговорили розвиток інновацій, зростання та майбутні стратегії, які формує третя за розміром блокчейн-екосистема у світі. Було оголошено дорожню карту Solana на 2024 рік, включаючи нові партнерства та стратегічні напрямки Solana Foundation. На заході також представлені ідеї ключових партнерів, глибоко включених в екосистему Solana: MarginFi, Kamino Finance та DRiP, а також обговорювалися переваги та унікальні аспекти екосистеми Solana, які приваблюють як розробників, так і проєкти.

У якості приємного додатку учасників вже чекає захоплюючий розіграш — Solana Mobile Chapter 2, деталі якого були оголошені під час прямої трансляції та вже доступні на сайті!

Не пропустіть: це ваш шанс отримати безцінну інформацію про майбутнє Solana та Web3. Переходьте в прес-центр Bybit або на канали соціальних мереж, щоб дізнатися більше.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *