Новини та прогноз Біткоїна на сьогодні 9 червня 2023 року

біткоін

Дані TradingView вчора показували, що ціна Біткоїна була в межах діапазону 26 500 доларів. Ціна Біткоїна зросла на 0,49% у Гонконгу до 26 430 доларів США.

За даними CoinMarketCap, загальна капіталізація ринку криптовалюту за 24 години впала на 1,81% до 1,1 трлн доларів США, а обсяги ринку знизилися на 21,8% до 36,97 млрд доларів США. Після різкої волатильності, пов’язаної з галузевими новинами, Біткоїн відновив колишні позиції.

На 24-годинному таймфреймі Біткоїн кілька разів намагався подолати рівень 27 000, але невдало. У результаті криптовалюта почала і продовжує низхідну корекцію.

Біткоїн

Загальна ситуація на ринках та її вплив на ціну Біткоїна

Більшість азійських акцій зміцнилися під час торгів, за винятком японського Nikkei 225, що впав на 0,85%. Гонконзький індекс Hang Seng зріс на 0,25%, Shanghai Composite – на 0,49%, а Shenzhen Component Index – на 0,13%.

Настрої інвесторів обережні напередодні публікації даних щодо інфляції в Китаї, у поєднанні з перспективою того, що Федеральна резервна система США може ще більше підвищити відсоткові ставки наступного тижня.

На додаток до глобальних макроекономічних побоювань, економіка єврозони офіційно вступила в рецесію, оскільки вона скоротилася на 0,1% у першому кварталі 2023 року в порівнянні з попередніми оцінками зростання на 0,1%. Витрати домогосподарств у єврозоні за перший квартал знизилися на 0,3% під тиском високої інфляції та вартості запозичень.

Що стосується Біткоїна, то волатильність Біткойна зросла до 43% з 34% після новин SEC і з того часу знизилася до 40%. За даними Amberdata, 30-денний індикатор волатильності збільшився на чотири пункти з багатомісячних мінімумів, тоді як три- та шестимісячні індикатори практично не змінилися.

Гриффін Ардерн, трейдер у компанії з управління криптоактивами Blofin, сказав, що дії SEC завдають більшої шкоди альтернативним криптовалютам або монетам, відмінним від Біткоїна.

Якою буде ціна Біткоїна у короткостроковій перспективі

Дані CoinDesk показували, що з понеділка Біткоїн зростав на 3-5% на день у вузькому діапазоні від 25 300 до 27 400 доларів. Оскільки особливо значущих подій наприкінці тижня не передбачається, найімовірніше ціна Біткоїна залишиться в діапазоні.

Прогноз Біткоїна наступний: курс Біткоїна перебуватиме в межах 26 000 – 27 000 доларів протягом найближчого часу та у вихідні дні.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *