Nasdaq повторно подає заявку на запуск біткоїн-ETF від BlackRock

ETF

Фондова біржа Nasdaq уклала партнерство з криптобіржею Coinbase і повторно подала заявку на запуск спотового ETF на біткоїн від компанії BlackRock після того, як SEC попросила уточнити заявки.

Раніше Комісія з цінних паперів та бірж США (SEC) повідомила, що заявки від BlackRock, Fidelity та інших компаній не були «чіткими й вичерпними». Після цього CBOE оперативно оновила свої заявки на окремі пропозиції на біткоїн-ETF, у тому числі від Fidelity.

Оновлена версія заявки Nasdaq включає угоду про обмін спостереженнями з криптовалютною біржею Coinbase. “Остаточну угоду” буде укладено до початку торгів, заявили в Nasdaq.

BlackRock подала заявку на запуск iShares Bitcoin Trust 15 червня. У документі наголошується, що раніше схвалені продукти, які торгуються на спотовій біржі на товарному та валютному ринках, «зазвичай не регулюються, а SEC покладається на ф’ючерсний ринок». Тому компанія не бачить перешкод для схвалення спотового ETF на біткоїн.

Нещодавно стало відомо, що за останній тиждень значно збільшився обсяг торгів на централізованих криптовалютних біржах. Аналітики пов’язують це із заявкою BlackRock та інших компаній на спотовий ETF на біткоїн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *