Ledger Ingishts: Mitsubishi розробляє стейблкоїни

Mitsubishi

Фінансове крило Mitsubishi MUFG – готується запустити стейблкоїни. Рішення для карбування стабільних монет відкриють іншим банкам.

Фінансове відділення Mitsubishi готується до запуску стейблкоїнів – криптовалюти з прив’язкою до реальних грошей. MUFG анонсувала рішення Progmat Coin – його використовуватимуть для запуску в різних мережах стейблкоїнів, підкріплених банківськими активами.

Відомо, що з Progmat Mitsubishi карбуватиме коїни на блокчейнах Ethereum, Cosmos, Avalanche та Polygon. Для забезпечення інтероперабельності – роботи з різними мережами – Mitsubishi співпрацює з DataChain та TOKI.

Дата запуску невідома, адже проєкт на ранньому етапі.

Progmat зможе підтримати карбування токенів, що підтримуються активами різних банків – не лише MUFG. Це дозволить іншим японським банкам взяти участь у створенні стабільних монет.

Водночас із Японії прийшла гарна новина для шанувальників NFT. Власний ринок NFT запускає місцева авіакомпанія All Nippon Airways. Про це команда перевізника повідомила у Twitter. All Nippon Airways, або ANA – провідний гравець на авіаринку країни.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *