Хакери зламали сервер Discord компанії Orbiter Finance

Orbiter Finance

Зловмисники зламали сервер Discord Orbiter Finance, після чого розмістили на сторінці платформи посилання фейкову програму роздачі токенів.

Платформа безпеки та аналітики блокчейну CertiK Alert розповіла, що хакери оголосили про запуск підробленого токена ORB та захід щодо його безкоштовної роздачі, в ході якого 5 000 000 токенів ORB будуть розподілені серед членів спільноти Orbiter Finance.

Трохи пізніше команда Orbiter Finance підтвердила факт злому та закликала членів спільноти до особливого повідомлення утриматися від переходу за посиланнями, розміщеними на її каналі у Discord.

У коментарях представники Orbiter Finance уточнили, що намагаються поновити контроль над своїм сервером Discord. Тим часом перші користувачі платформи вже повідомили про втрату криптоактивів в результаті переходу по фейковому посиланню.

Платформа ScamSniffer опублікувала звіт про те, що тільки за березень користувачі втратили понад $4 млн, ставши жертвами криптовалютних фішингових сайтів. Зловмисники використовують сервіс контекстної реклами Google Ads та маскуються під децентралізовані протоколи або криптокомпанії на кшталт Zapper.fi, Lido, Stargate, DefiLlama, Orbiter Finance та Radiant.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *