Червневий підйом ціни біткоїна може натрапити на перешкоди

Біткоін

У червні біткоїн (BTC) зафіксував помітне відновлення, знову подолавши позначку $27 000, що призвело до відродження надії на те, що криптовалюта повернула собі висхідний тренд.

Однак, попри загальну наснагу, старший стратег Bloomberg із сировинних товарів Майк Макглоун заявив, що труднощі у флагманського цифрового активу ще попереду. У червневому огляді криптовалют він написав, що різні фактори вказують на вибоїсту дорогу.

Макглоун зазначив, що масове вливання ліквідності, що траплялося за останні роки, кульмінацією якого став пік біткоїну у 2021 році, є прикладом спекулятивних процесів, характерних для ринку криптовалют. На його думку, це свідчать про ризики, що зберігаються.

Він також перерахував дефляційні сигнали, такі як падіння цін на сировинні товари, зниження цін виробників та скорочення банківських депозитів, які, на його думку, передбачають потенційне посилення заходів Федеральним резервом.

Ціна біткоїна піднялася вище за $27 000 завдяки позитивним даним про зайнятість у США. Зокрема, у травні кількість робочих місць збільшилася на 339 тисяч.

За деякими оцінками, зараз ціна біткоїна готова повторно протестувати ключові канали, які, ймовірно, відкриють місце для маневру до 28 000 дол. Цей рівень сприймається критичним для штурму психологічно важливої позначки на 30 000 дол.

Увечері 3 червня біткоїн торгувався на рівні $27152 з тижневим приростом у 2,5%.

біткоїн

Одноденний технічний аналіз біткоїна на платформі TradingView показує, що криптовалюта переважає нейтральні настрої.

Зведення одноденних датчиків та осциляторів вказує на «нейтральний» настрій з оцінкою 9 та 8 відповідно. Середні ковзні схиляються до сигналу на продаж (7 балів).

біткоїн

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *