Базова функціональність смартконтрактів XRPL Hooks успішно пройшла аудит

Новини Ethereum

XPPL Labs зробила прорив щодо поліпшення XRP Ledger та перетворення його на сильного конкурента Ethereum. Останнє досягнення включає успішне завершення комплексного аудиту безпеки щодо виправлення Hooks, життєво важливого елемента, який розширить спектр послуг, доступних користувачам.

Згідно з офіційним оголошенням, опублікованим XRPL Labs, поправка «Hooks», яка призначена для того, щоб зробити XRP Ledger повністю програмованою, успішно пройшла аудит безпеки. Кодова база оновлення протоколу була перевірена FYEO – американським новатором в галузі кібербезпеки.

FYEO використовує інструменти штучного інтелекту (ШІ) для забезпечення суворого стороннього стрес-тестування програмного забезпечення блокчейну. Аудит охопив усі елементи потенційного оновлення, включаючи Hook API, допоміжні функції та середовище виконання.

XRPL Hooks — це насправді смартконтракти для XRP Ledger. Вони дозволять розробникам писати програми з базовою економічною логікою, що мало чим відрізняються від основних платформ смартконтрактів.

За словами Вітсе Вінда, відомого розробника екосистеми, Hooks відіграють ключову роль у подоланні розриву між XRPL та Ethereum. Ця поправка дозволяє створювати логіку, що настроюється, і автоматизацію в основному реєстрі, підвищуючи інтелектуальність і зручність транзакцій.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *