Застосунок ChatGPT для iOS тепер доступний в Україні, але є обмеження

З 1 червня мобільний застосунок із ChatGPT доступний для завантаження в Україні на iOS. Чат-бот від OpenAI був доступний тільки у веб-версії. Принцип роботи застосунку аналогічний до веб-версії.

Початково розробники випустили чат тільки у веб-версії. Згодом почали з’являтися неофіційні додатки з функціоналом бота для смартфонів. Проте тільки кілька тижнів тому компанія OpenAI почала випускати власний застосунок. Початково його запустили в США, а згодом до списку додали 40 країн. Наразі завантажити додаток можна в 152 країнах, включно з Україною.

Завантажити додаток можна на iOS в магазині App Store. Принцип роботи не змінився – потрібно ставити боту запитання і він даватиме відповіді. Додаток також має підтримку голосових запитів, але відповіді все одно будуть надходити текстом. Крім цього, у ньому поки не буде планігів. 

Передплатники ChatGPT Plus, які оплачують підписку в 19,99 доларів на місяць, отримають останню версію великої мовної моделі OpenAI GPT-4 на смартфонах. Також їм буде доступний більш швидкий час відповіді та попередній доступ до нових функцій.

У самій компанії зазначили, що вона працюватиме над розширенням можливостей застосунку. Час від часу рекомендується перевіряти застосунок на предмет оновлень. Скоро застосунок має з’явитися і в інших країнах. Крім цього, на Android додаток теж має з’явитися в майбутньому, але поки без конкретних термінів.

Останні події навколо ChatGPT

Нещодавно було проведено тест щодо знань медичної тематики. У ньому взяли участь професійні лікарі та, власне, ChatGPT. За результатами тесту він перевершив лікарів у знаннях на медичну тематику у випробуванні на 195 питань. У підсумку комісія, обрана для визначення переможців, у 79% випадках кращими обирала відповіді бота, а не лікаря.

Варто також зазначити, що Apple нещодавно інтегрувала ChatGPT у свою клавіатуру iPhone. Keyboard AI тепер став застосунком в Apple Store, який може генерувати повідомлення на клавіатурі iPhone. Потрібно лише надрукувати задачу-контекст повідомлення і стиль тексту, і бот сформує повноцінне повідомлення за вас.

Нагадаємо, ЗМІ пишуть, що Binance скорочує 20% персоналу. 

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *