Рахунок на десятки мільйонів: Цукерберг розповів, скільки людей зареєструвалося в Threads за два дні

Голова компанії Meta Марк Цукерберг розповів про результати нової соцмережі від компанії Threads. Усього за два дні із запуску до неї приєдналося вже понад 70 млн користувачів. Сам він зізнався, що такі результати навіть перевищують очікування команди.

Про це Цукерберг розповів у самій Threads. Соцмережа стала основним конкурентом Twitter, і отримала чималу увагу за рахунок невдоволення користувачів діями Ілона Маска стосовно Twitter. Це стало однією з доволі важливих причин, як за два дні новій соцмережі вдалося набрати понад 70 млн користувачів, і число наразі тільки збільшується.

“Станом на сьогоднішній ранок уже 70 млн реєстрацій в Threads. Значно вище наших очікувань”, – написав Цукерберг.

Варто додати, що Twitter станом на липень 2022 року мав приблизно 237,8 млн користувачів. Імпульс Threads, звичайно, трохи впаде, але в нього є всі шанси наздогнати багаторічну роботу конкурента за доволі короткий термін.

Наразі в App Store Apple Inc у США застосунок Threads займає перше місце серед безкоштовних програм. Поки що застосунок тримає планку популярності на високому рівні, але подальша доля буде залежати від дій Meta.

Threads проти Twitter

Пару днів тому Meta повноцінно запустила Instagram Threads як альтернативу Twitter. Останні дії голови старої соцмережі Ілона Маска викликали чимало обурення та критики, і він не збирався від них відмовлятися. Нова соцмережа швидко набрала популярність за рахунок відсутності цих негативних змін та схожості механіки користування з традиційним Twitter.

Водночас, сама компанія Twitter такими діями незадоволена. Її юрист уже надіслав листа гендиректору Meta Марку Цукербергу, у якому погрожував подати до суду. Причиною стала якраз платформа Instagram Threads. Мова йде про звинувачення в плагіаті.

Нагадаємо про дев’ять змін, які вирішив внести Ілон Маск в соцмережу.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *