Оператор Київстар закриває популярну послугу – абонентів попередили та назвали дату

Мобільний оператор Київстар вирішив закрити популярну послугу для абонентів. Йдеться про послугу “Додатковий пакет програм” для користувачів “Київстар ТБ”. Стало відомо, з якої дати функцію вже не можна буде підключити. 

Така інформація з’явилася на офіційному порталі мобільного оператора. Зазначається, що послуга “Додатковий пакет програм” припиняє дію вже з 23 червня 2023 року. Тобто, лише через три дні послуга буде закрита. Це стосується абонентів, які користуються Домашнім інтернетом та тарифами “Все разом” з послугою “Київстар ТБ”. За допомогою цієї функції абоненти могли переглядати телебачення на кількох екранах за допомогою одного основного пакету. 

Водночас зазначається, що це не вплине на користування пакетом Київстар ТБ. Представники оператора пояснили, що абоненти й так матимуть можливість переглядати контент на п’яти різних пристроях одночасно. Наприклад, на смартфоні, планшеті, телевізорі тощо. Тобто, ці послуги доступні без додаткової оплати. Абоненту потрібно лише оплачувати діючий пакет телебачення від Київстар. 

“Абоненти, які мають підключений “Додатковий пакет програм”, отримають SMS-повідомлення про його відключення”, – зазначили в компанії. 

Слід зазначити, що послуга “Інтернет+телебачення” від Київстар доступні в декількох тарифах. З умовами та цінами можна ознайомитися за посиланням на офіційному порталі мобільного оператора. Вартість послуги на місяць становить від 120 гривень (лише телебачення) до 200-250 гривень на місяць (телебачення та інтернет). Точна ціна залежить від обраного тарифного плану. 

Зміни у мобільних операторів

Мобільний оператор Vodafone запропонував акцію, з якою українці зможуть заощадити на зв’язку до 50%. Йдеться про акцію для тарифу Vodafone Red Business, яка діятиме до 30 червня 2023 року. Акція підключається з моменту початку користування послугами: ціни від 65 гривень на місяць, або від 780 гривень на рік. 

Також стало відомо, що мобільний оператор lifecell тестує першу в Україні базову станцію, яка здатна працювати від сонячних батарей. Відомо, що експериментальна станція запущена в Одеській області, а у майбутньому очікується розширення програми й на інші регіони. 

Нагадаємо, раніше стало відомо про безкоштовний зв’язок постраждалим від вибуху Каховської ГЕС від українських мобільних операторів. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *