Біткоїн знову дорожчає: скільки зараз коштує найпопулярніша криптовалюта

Останнім часом Bitcoin продовжує впевнено зростати: якщо станом на початок липня ціна криптовалюти була понад 30 000 доларів. При цьому вже станом на 4 липня показник знову зростає: тепер курс Bitcoin становить 31 026 доларів. 

Такі дані з’явилася на європейській біржі криптовалюти WhiteBIT.com. В оновленому курсі видно, що у вівторок, 4 липня, Bitcoin перевищив позначку в 31 тисячу доларів. Водночас інші криптовалюти тримаються доволі стабільно, без різких зростань та падінь.

Проте варто звернути увагу на криптовалюту Litecoin. Вона за останній тиждень подорожчала на 25%. Крім того, в середині червня Ethereum (ETH) торгували на рівні 1,958 доларів. При цьому криптовалюта Tether (USDT) була на рівні 0,99 доларів. Що стосується WhiteBIT Token (WBT), то вона на рівні 5,34 доларів, Cardano (ADA) – 0,29 доларів.

Якщо казати про загальну капіталізацію криптовалют, то станом на 4 липня це вже понад 1,2 трильйони доларів. Індекс домінування Bitcoin становить понад 50%. При цьому раніше експерти вже прогнозували, що до 2024 року ця криптовалюта може подорожчати до 35 тисяч доларів. 

Курс криптовалюти станом на 4 липня

Курс криптовалюти станом на 4 липня

Ситуація на ринку криптовалюти

Аналітики прогнозують, що криптовалюта за наступні кілька років має шанси виростити до 250 тисяч доларів. Тобто, це підвищення курсу на 900%. Мільярдер Тім Дрейпер вважає, що в найближчі два роки варто очікувати таке зростання Bitcoin. На його думку, ситуація вкотре довела, що децентралізовані криптовалюти, на зразок Bitcoin, Tezos, Bitcoin Cash, Aragon, Cardano надійніші. 

Представники Національного банку України закликали українців враховувати всі ризики збереження заощаджень у криптовалюті. Заступниця голови Нацбанку України Катерина Рожкова радить альтернативу – класти гроші на депозит, військові облігації тощо. При цьому вона додала, що криптовалюта – це не гроші, а інший вид активів, з яким важливо враховувати всі ризики. 

Нагадаємо, раніше відомий інвестор інвестор Хамат Паліхапітія заявив, що криптовалюта в США померла, – експерт пояснив, чому. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *