“Нова пошта” різко знизила тарифи на посилки до США

“Нова пошта” різко знизила мінімальну вартість доставки посилок та документів до США. Тепер клієнти платитимуть за різними цінами за доставку посилок до 2 кг. Так, доставка документів вагою до 100 г коштуватиме не 1300 грн, а 350 грн.

8699_3234_1.jpg (19.21 Kb)

Про це

Нова тарифікація буде єдиною як для приватних, так і для бізнес-клієнтів. У компанії розраховують, що нововведення допоможе насамперед українцям, які продають свої товари в США через Amazon, eBay, Etsy.

“Ринок США має відмінні перспективи для розвитку. До того ж безмитний поріг для ввезення товарів тут становить $800, тобто все нижче за цю вартість доставляється без додаткових митних платежів для одержувача”, – зазначив керівник “Нової пошти Глобал” Юрій Беневітський.

У компанії нагадали, що термін доставки до США становить від 10 днів. Надіслати посилку можна з будь-якого відділення. Водночас є можливість самостійно створити міжнародну накладку через мобільний застосунок та бізнес-кабінет, проте оператор може оформити документ і у відділенні. повідомили у “Новій пошті”. “Клієнт платитиме не в межах вагових категорій до 2 кг, до 10 кг та до 30 кг, як було раніше, а різну ціну за 0,1 кг, 0,4 кг, 1,5 кг тощо”, – пояснили у компанії.

За новими тарифами посилка 0,5 кг коштує 650 грн замість 1400 грн. А відправка на 15 кг коштуватиме 4600 грн замість 6800 грн.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *