“Київстар” скасував планову плату за тариф для своїх абонентів

Мобільний оператор “Київстар” скасував планову плату за тариф для всіх своїх абонентів в якості компенсації за грудневий збій внаслідок хакерської атаки. Так, абонентам передоплати, контракту та контрактним абонентам з послугою “Домашній Інтернет” не буде списано планову плату за пакет послуг у період з 22 грудня по 21 січня.

9540_mobili.jpg (31.58 Kb)

Користувачам “Домашній інтернет” від “Київстар” та “Все разом” не буде списано планову плату за пакет послуг з 1 по 31 січня, повідомили в пресслужбі “Київстару”. “Все відбувається автоматично. У день планової оплати гроші з рахунку не знімуться, і вам нарахуються всі обсяги за тарифом”, – пояснили в компанії.

Корпоративним клієнтам ” Київстар” буде надано знижку 100% на плату за тариф з використанням послуг мобільного зв’язку, фіксованого інтернету, передачі даних та телефонії. Вона діятиме з 1 до 31 січня.

Крім цього, компанія виділяє 100 мільйонів гривень на потреби ЗСУ. Докладніше про те, на що саме підуть ці гроші, буде оголошено за деякий час, уточнили в “Київстарі”.

“Ми вдячні всім нашим клієнтам, партнерам, державним органам, особливо СБУ, за те, що в такій критичній ситуації продовжували підтримувати та вірити в нас. У соцмережах ми бачили багато пропозицій перенаправити персональні компенсації клієнтів на допомогу ЗСУ. Ми вирішили не обирати – компенсації або донат. Тому, крім скасування плати за тариф, “Київстар” виділяє 100 мільйонів грн на потреби ЗСУ”, – зазначив президент компанії Олександр Комаров.

Які послуги “Київстар” доступні абонентам

У компанії заявили, що станом на 21 грудня працюють усі основні сервіси. Це:

голосовий зв’язок та мобільний інтернет;
SMS;
послуги роумінгу;
домашній інтернет;
сайт та застосунок “Мій Київстар”;
розсилки SMS та Viber-повідомлень на власну базу клієнтів через API для бізнесу;
доступ до послуг телефонії з реєстрацією за логіном та паролем;
послуги фіксованої телефонії та фіксовані послуги на базі LTE.
“Ситуативно можуть виникати труднощі у роботі цих сервісів. Однак ми докладаємо максимум зусиль, щоб їх оперативно усунути”, – зазначили в “Київстарі”.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *